Papieren handdoeken voor uw garage of thuis

Er gebeuren morsen. En gemorste motorolie of andere vloeistoffen die stoffen handdoeken onherkenbaar bevuilen, kunnen beter worden opgeruimd met een papieren handdoek. Veeg het op, gooi de papieren handdoek weg en het is bijna alsof het nooit is gebeurd. En natuurlijk dienen papieren handdoeken ook hun doel in het hele huishouden, zoals het afdrogen van handen of het opruimen van wat gemorste melk – niet huilen, maar als je dat doet, kan de papieren handdoek zelfs worden gebruikt om de tranen op te zuigen.

Rock ‘n’ Roll

Dit Papieren handdoekpakket in Georgia-Pacific heeft zes papieren handdoekrollen. Elke rol heeft 324 vellen, dus als je de wiskunde doet zoals juffrouw June je in de klas heeft geleerd, zul je ontdekken dat er 1.944 vellen zijn om te gebruiken. Als centrale trekrol kunnen deze papieren handdoeken op één centrale locatie in de winkel of garage worden bewaard zonder de plaats vol te proppen. Deze worden door de fabrikant aangeprezen als een dikke en absorberende papieren handdoek van hoge kwaliteit in vergelijking met de standaard papieren handdoek, en wie wil die kwaliteiten niet?

Milieubewust

Als je niet dacht dat je eerder een voorraad van 2.000 vellen zou hebben, dan is dit 4.000 vel keukenpapier zal zeker je verlangen naar papieren handdoeken bevredigen. De 16 pakjes zullen zeker een lange weg gaan in elk huishouden. Deze papieren handdoeken zijn ook gemaakt van een hoog percentage gerecyclede vezels, zodat u zich een beetje beter voelt bij het gebruik ervan.

Sneldrogend

Een andere optie die rekening houdt met het milieu, is deze 16-pack van Tork. Deze handdoeken met bladreliëf zijn FSC (Forest Stewardship Council) gecertificeerd en voldoen aan EPA (Environmental Protection Agency) om hun milieuvriendelijke bedoelingen te bewijzen. Tork “helpt u klaar te zijn voor zaken” en houdt uw omgeving schoon, zodat het voldoet aan de behoeften van veel werkplekken of huishoudelijke omgevingen. Stapel ze op elkaar zodat je er snel bij kunt als er een onverwachte druppel olie kan komen of als je je wanten moet ontdoen van het vet en vuil van de ketting van je motor.

Industrieel/Automotive Specifiek

Als u op zoek bent naar een papieren handdoek die speciaal is ontworpen voor industrieel/automobiel gebruik, dan is de Kimberly-Clark winkelhanddoeken is het gereedschap voor de klus. Ze zijn robuust en ideaal voor gebruik bij het verversen van olie, schilderen, polijsten, detailleren en zware schoonmaakwerkzaamheden. Ze worden geleverd in een gemakkelijk te doseren doos, zodat je de rommel beperkt.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

J-Pbikes
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0