Winkel Handdoeken Voor Motorrijders | Hete fiets

Een goede poetslap of handdoek is zo vaak een ondergewaardeerd item in de werkplaats. Vuile, niet-absorberende vodden zorgen niet voor schone oppervlakken, daarom moet u altijd verstandig investeren in uw schoonmaakmiddelen. We weten allemaal dat het opruimen van rommel in de garage met goedkope papieren handdoeken het gewoon niet zal doen als het vet en vuil meer hardcore is dan je gemiddelde keukenvuil. En denk niet eens aan “beknibbelen” en het gebruik van toiletpapier als er niets anders in de buurt is. Pak in plaats daarvan een pak herbruikbare of wegwerphanddoeken voor zwaar gebruik om de klus goed te klaren. Je hoeft niet veel uit te geven, en je zult jezelf dankbaar zijn als je die gebruikte oliecontainer omgooit … opnieuw.

De overal herbruikbare optie

Bent u op zoek naar een pakket handdoeken dat snel morst en snel droogt? Zo ja, deze 100 procent katoenen handdoeken van Utopia bieden beide van die gewenste eigenschappen, en meer. De 12-pack handdoeken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit natuurlijk katoen en zijn vrij van schadelijke chemicaliën en synthetische materialen, zodat ze op vrijwel elk oppervlak kunnen worden gebruikt. Gebruik deze in de garage, winkel of in huis, maar wat je ook doet, gooi ze niet weg als je klaar bent met schoonmaken! Ze zijn wasbaar in de machine en kunnen opnieuw worden gebruikt om het gedoe van voortdurend bijvullen te elimineren.

Zwaar papier

Dit zijn niet zomaar slappe en magere papieren handdoeken, Scott winkel handdoeken zijn sterk en duurzaam, en kunnen vet, olie en morsen in de garage aan. Elke rol van 55 handdoeken is handig, of je nu de olie van je fiets ververst, essentiële vloeistoffen bijvult of een snelle schoonmaakbeurt nodig hebt. Er gebeuren nogal eens rommel in de garage en goedkope papierproducten zijn gewoon niet opgewassen tegen de uitdaging. Als het wassen en hergebruiken van vodden of handdoeken gewoon niet jouw ding is, zijn Scott’s winkelhanddoeken absoluut de juiste keuze om je garage of werkruimte netjes te houden tussen kleine en grote klussen.

Reinigingskracht van commerciële kwaliteit

Als u vanuit een thuisgarage werkt, dit Simpli-Magic handdoekenpakket is zeker de weg te gaan. Verdeel ze over het huis en de garage, en je bent klaar, waar je ook bent in je kasteel. Gebruik ze in de keuken, de sportschool en natuurlijk de garage. Ze zijn gemaakt om wasbaar en duurzaam te zijn om hardnekkige rommel op te ruimen.

Absorberende en sneldrogende kracht

Vang vuil en stof beter op dan welke andere reinigingsdoek dan ook die u in het verleden hiermee hebt gebruikt Polyte Microvezel Reinigingsdoekje 24-pack. Deze microvezelhanddoeken zijn doordrenkt met ultra-absorberende eigenschappen die helpen bij het opruimen van vrijwel elk hard oppervlak zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het achterlaten van lelijke krassen. Deze kunnen dus niet alleen worden gebruikt om rommel op te ruimen, ze kunnen ook meer delicate oppervlakken aan, zoals de geverfde onderdelen van je fiets en andere afgewerkte onderdelen. Gebruik deze 12×16-inch doeken ook om glas streeploos schoon te maken. Dit is misschien wel een van de meest ideale multifunctionele reinigingsoplossingen die er zijn.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

J-Pbikes
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0